Onze merken

Kies voor Metagenics voedingssupplementen die je helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden
MetaRelax

MetaRelax®

MetaRelax® is een goed opneembaar magnesiumsupplement dat speciaal is ontwikkeld om vermoeidheid, een gebrek aan energie en stressituaties bij volwassenen aan te pakken. Het voornaamste bestanddeel is magnesiumglycerofosfaat en wordt uitstekend verdragen door maag en darmen.
Bactiol

Bactiol®

70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. Bactiol® ondersteunt de weerstand en draagt bij tot normale slijmvliezen, zoals in de darm. Elk product in het Bactiol®-gamma bevat een hoge dosering levende bacteriën, overeenkomstig de leeftijd waarvoor het wordt aanbevolen.
CurcuDyn® Forte

Curcudyn® Forte

CurcuDyn® Forte is een unieke combinatie van 3 krachtige, goed opneembare plantenextracten nl. kurkuma, boswellia en gember die helpen om de gewrichten soepel te houden. De formule is aangevuld met vitamine C om de vorming van het kraakbeen te bevorderen en vitamine D om de spieren te ondersteunen.

Mis geen enkele actie of promotie meer

Ervaringen van onze klanten

Review Curcudyn Forte
Bactiol Easy Review
Review MetaRelax

Metagenics stimuleert mensen gezonder en gelukkiger te leven. Onze wetenschappelijk onderbouwde en evenwichtig gedoseerde voedingssupplementen helpen je daarbij.